top of page
roosajamamat_edited.png

PALVELUT

Ms0mm7kA.jpeg

Tapahtumat ja juhlat

Meillä on laaja verkosto loistavia yhteistyökumppanita, kenen kanssa järjestämme tapahtumia ja juhlia! Aktiviteetteja löytyy laidasta laitaan, joten kysy rohkeasti lisää - rakennetaan juuri sinun näköinen tapahtuma!

Alla muutamia ehdotuksia aktiviteeteista:

- Jooga eri muodoissa, tunteja tai workshoppeja

- Kauneudenhoitoa (geelilakkauksia, manikyyrejä, pedikyyrejä, kampauksia, sokerointeja yms) 

- Naposteltavaa herkullisten plättereiden muodossa 

- Kukkaseppeleiden tekoa 

- Valokuvaussessio tai valokuvaaja taustajoukkoihin ottamaan tärkeät muistot talteen.

selitys,yksityistunnit

Yksityistunnit

Yksityistunnit voidaan pitää kerta- tai kestoluontoisesti ja lokaation voimme sopia yhdessä. Esimerkkinä voimme pitää yksityistunnin ihanan SagaYogan tiloissa Helsingin keskustassa <3

- Juuri alottanut joogi, joka haluaa oppia perusteet?

- Monta vuotta harjoitellut joogaaja, joka haluaa syventyä asanoiden rakenteamiseen, linjuksiin ja tekniikoihin? 

- Erikoisapua tarvitseva joogi? Ehkä keho rajoittaa liikkeen mahdollisuutta ja tarvitsen henkilökohtaista apua suunnittelemaan juuri sinun rajojen mukaisia joogaliikkeitä? Ei hätää, minulla on tästä henkilökohtaista kokemusta. Oma joogapolkuni alkoi pyörätuolista voimakas hermokipu rajoituksena.

- Tai ehkä haluat vain mielenkiintoisia tunteja ja uoppia uutta?

n14AnI2c.jpeg
selitys,kurssit

Kurssit ja workshopit

Kursseja järjestetään satunnaisesti eri joogastudioilla ympäri Suomea. Kursseja voidaan myös pitää isoille tai pienemmille ryhmille pyynnöstä. Suosiota on kerännyt meidän tekniikkakurssit sekä raskausajan workshopit! 

Onko sinulla ryhmä ystäviä, ketkä ovat raskaana? Pyydä tarjous raskausajan workshopista, jossa käydään läpi raskasuajan eri vaiheita ja miten saada apua joogasta, liikkeestä ja hengitysharjoituksista. Synnytykseen valmistautuminen on myös tärkeä osa workshopia. 

Yritystunnit

Tarjoa henkilökunnalle mahdollisuus päästä liikuttamaan kehoa keskellä päivää toimistolla tapahtuvaan ohjattuun joogaan! Lounasjooga / kahvitjoogav/ taukojumppa / keksitään yhdessä mikä palvelee teidän jengiä parhaiten. 

Yritysjoogassa voimme myös fokusoida harjoituksen liikkeet työhön liittyvään ergonomiaan huomioiden! 

mamayoga.jpeg
selitys,asanamanuaali
yogababy_edited.jpg

Online asanamanuaali

Tulossa Syksyllä 2023. Tule odotuslistalle ja saa -50% alennus! 

Asanamanuaalissa on kuvin ja tekstin kera yksityiskohtaisesti näytetty miten eri jooga-asennot rakennetaan ja mihin tulee kiinnittää huomiota. 

Manuaalissa on myös muutama flow -harjoitus kuvien muodossa esitettynä, joten voit itse harjoitella kotona.

HINNASTO

Maksutapana korttimaksu, maksulinkki, mobilepay tai lasku. Sovitaan tunnin ajankohta ja paikka sähköpostitse. Paikkana esimerkiksi SagaYoga Helsingin keskustassa, Venetsia talo Lapinlahdessa tai sinun valitsema paikka pääkaupunkiseudulla (muut alueet keskusteltavissa).

Yksityistunnit 1-2 hlö

60 min kertatunti 80€

60 min sarjakortti * 5 ohjausta 350€

Hinta yhteensä, riippumatta tuleeko tunnille yksi vai kaksi osallistujaa. Maksutapana korttimaksu, maksulinkki, mobilepay tai lasku. Sovitaan tunnin ajankohta ja paikka sähköpostitse. Paikkana esimerkiksi SagaYoga Helsingin keskustassa, Venetsia talo Lapinlahdessa tai sinun valitsema paikka pääkaupunkiseudulla (muut alueet keskusteltavissa).

Yksityistunnit, pienryhmä 3-5 hlö

60 min kertatunti 95 €

60 min sarjakortti * 5 ohjausta 400€

Hinta yhteensä, riippumatta tuleeko tunnille yksi vai viisi osallistujaa. Maksutapana korttimaksu, maksulinkki, mobilepay tai lasku. Sovitaan tunnin ajankohta ja paikka sähköpostitse. Paikkana esimerkiksi SagaYoga Helsingin keskustassa, Venetsia talo Lapinlahdessa tai sinun valitsema paikka pääkaupunkiseudulla (muut alueet keskusteltavissa).

Tapahtumat

Kaikki tapahtumien sovitaan erikseen riippuen aktiviteeteista, henkilömäärästä, lokaatiosta jne. Otathan yhteyttä niin annan sinulle tapahtumasta ehdotuksia ja lasken tarjouksen! 

Maksutapana korttimaksu, maksulinkki, mobilepay tai lasku. Sovitaan tunnin ajankohta ja paikka sähköpostitse. 

Kurssit ja workshopit

20-55€ per henkilö / noin 1-2,5h

Kurssien ja workshopien hinta riippuu tapahtuman kestosta ja osallistujamäärästä. 

Maksutapana korttimaksu, maksulinkki, mobilepay tai lasku. Sovitaan tunnin ajankohta ja paikka sähköpostitse. 

PYSY KUULOLLA!

Vihaan turhia markkinointimeilejä. Olen äärimmäisen huono kirjoittelemaan insipoivia tekstejä, joten ei hätää, minä en tule pommittamaan sinua viesteillä. Ilmoitan sinulle uusista workshopeista, kursseista, alennuksista tms. Eli pelkällä tärkeäöllä infolla silloin tällöin harvakseen.

Hieno homma, palataan meilin muodossa!

bottom of page