top of page

MEISTÄ

Roosa täällä moikka! Breathable Harmonyn takana häärää energinen jooga-addikti. Jooga on loistava tasapainottaja suorittajaluonteelleni. Tapahtuminen järjestäminen on intohimoni ja sopii luonteelleni äärimmäisen hyvin. Onnistuneen tapahtuman jälkeinen tunne on mitä mainioin!  

 

En ole klassisen harmoniaa ja zeniä henkivä joogi, vaan ennemmin positiivisella twistillä linjauksia ja tekniikkaa tarkasteleva ohjaaja. Tunneillani käy usein ihmisiä, ketkä haluavat astetta fyysisempää hien pintaan nostattavaa harjoitusta. Samalla he haluavat kehittyä asanaharjoittelun kanssa. Ohjaan myös ihanan rauhallisia yin- ja restoratiivisia tunteja, joiden aikana on tarkoitus saada sinut rentoutumaan, rahuhoittumaan ja löytää rauhallisia venytyksiä keholle. 

 

RYT 200 Hatha & Vinyasa

RYT 300 Hatha & Vinyasa (käynnissä parhaillaan)

Katonah yoga ™ 200h

RYT 50+ Prenatal yoga

RYT 50 Postnatal yoga (käynnissä parhaillaan)

Koulutukset.

Oma harjoitukseni.

Eikö jooga ole vain hengittelyä, venyttelyä ja makoilemista? Mmm, voi se sitäkin olla, ehdottomasti - restoratiivinen jooga voi olla loistava tapa rentoutta, mutta harvemmin näet minua tekemässä sitä.  Hiki, kehon linjaukset ja hassutteleminen - mikä triio! Niistä on usein oma harjoitukseni tehty. Ei tarvitse olla venyvä, mutta tarvitsee sinnikkyyttä pysyä raskaissa asanoissa.

2K9A1889_edited.jpg
2K9A1795_edited.jpg

Kaikki voi joogata.

Aloitin oman joogapolkuni pyörätuolista. Nykyään harjoitukseni näyttää täysin erilaiselta, mutta molemmat olivat/ovat yhtälailla joogaa. On tärkeää löytää mikä innostaa sinua ja mikä saa sinut palaamaan matolle ja kehittymään harjoitukseesi.

Joogaa missä tahansa. 

Matkajoogamatto kulkee aina reissuissa mukana ja isompi matto löytyy auton takakontista. Jonain päivinä jaksan joogata 2 minuutin harjoituksen verran ja toisina päivinä useita tunteja. Tärkeintä on saada edes hetken liikettä keholle päivittäin.

2H1A9173_edited.jpg

Ota yhteyttä / pyydä tarjous

Heräiskö kysymyksiä? Laita viestiä tai soita!

Breathable Harmonu_edited.jpg

Yhteystiedot

info@breathable

harmony.com

+358 40 706 1996

Awesome, kiitos!

bottom of page